Bond van Zangverenigingen van de Gereformeerde Gemeenten

Nieuws

Cd-opname voor stichting Stephanos

26 januari 2016

In het najaar (DV 26 november Kesteren, Hersteld Hervormd) willen we een CD opnemen met een aantal jeugd- en jongerenkoren. De netto-opbrengst van de CD willen we bestemmen voor de weeskinderen in Malawi. Stichting Stephanos heeft in het weesdorp in Malawi o.a. een dagopvang voor weeskinderen. Doordat zij geen ouders meer hebben zijn deze kinderen moeilijk in de omgang, en lopen ze vaak weg bij hun nieuwe thuis.

Stichting Help het Doel wil mee sparen voor dit project met een cd-opname van jeugd- en kinderkoren. Kunnen wij op uw medewerking rekenen aan dit opnameproject?

U krijgt als koor 15 tot 20 minuten opnametijd op de CD. Naast het gebruik van het kerkorgel is er ook een beschikking over een piano die we eventueel kunnen huren. Graag vernemen we voor 28 februari 2016 of u als koor wilt mee werken. Als er voldoende animo blijkt te zijn, dan zal er in het voorjaar van DV 2017 een presentatieconcert worden georganiseerd.

Mocht de planning van uw koor al volgepland zijn voor 2016, dan willen wij u vragen om mee te doen in 2017, waar we ook een opname gepland hebben in het voorjaar.

> Lees de brief van Jacco Eggebeen, Organisator en voorlichter Stichting Help het DoelTerug naar het nieuwsoverzicht